Over ons

Arcum Marketing B.V.

Arcum is ervaren topscorer op het gebied van direct sales middels telemarketing en biedt gegarandeerde resultaten op het gebied van kwantiteit, kwaliteit en continuiteit. Zo levert Arcum ruim 16.000 persoonlijke reclame boodschappen per sales professional per jaar af

Wie zijn wij

Arcum specialiseert zich in hoogwaardige Sales Outsourcing op het gebied van high traffic marketing.

Onze missie

Arcum zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit met speciaal geselecteerde partners. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers in hun klantcontactprocessen

Wat we doen

Wij creëren meer opportuniteiten en een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Dit mede door cost reduction met behoud van kwaliteit en klantbeleving

In het kort

Arcum is sinds 2015 actief en domineert de markt met gemiddeld 150 salesprofessionals in loondienst. Voor haar opdrachtgevers treedt Arcum op in de Benelux en Frankrijk.
Arcum specialiseert zich in hoogwaardige Sales Outsourcing op het gebied van high traffic marketing. Zo is Arcum marktleider en zowel actief op B2C markt, als de B2B markt met een ervaren salesforce die ongeëvenaarde aantallen persoonlijke reclame aflevert namens de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn internationaal georiënteerde en beursgenoteerde bedrijven, A merk en marktleider op hun terrein van expertise uit sectoren zoals Digitale dienstverlening, Telecomservices en Energiemaatschappijen.

Ons 6 stappen plan

01

Gesprek

Wij gaan binnen uw bedrijf met de betrokken afdelingen schakelen en zullen fungeren als een spin in het web die alles onder controle heeft.

02

Omkadering

We leggen samen met de diverse afdelingen binnen uw bedrijf de omkadering vast van het project. De processen en procedures alsmede duidelijk werkwijze van het team.

03

Brainstorm

Na de omkadering gaan wij intern brainstormen om te kijken hoe we een hoger rendement uit uw campagne kunnen halen of hoe er voor uw bedrijf een cost reduction kan worden gecreeert kijkend naar bijvoorbeeld Cost of Sale of klantbeleving wat zich uit in kantbehoud. 

04

Opzet

Wij nemen het voortouw in het opzetten van de campagne, de automatisering en de training van de betrokken teamleden. na het uitvoerig testen van de campagne zowel intern als met u, komt er een GO voor de start.

05

Uitvoer

Wij zullen de campagne binnen de gemaakte afspraken en en overeengekomen KPI’s afronden. Arcum heeft een uitgesproken trackrecord in het nakomen van gemaakte afspraken en behalen van KPI’s. Dit zorgt ervoor dat opdrachtgevers graag met Arcum samenwerken.

06

Evaluatie

Arcum bedingt bij iedere campagne te allen tijde tussentijdse evaluaties alsmede eind evaluaties.

De tussentijdse evaluaties zijn er om aan beide kanten op toe te zien dat alle processen, procedures en KPI’s on track zijn. Dit geeft tevens de mogelijkheid om snel te schakelen om een hoger rendement uit een campagne te halen

Eindevaluaties zijn er omdat uit iedere campagne lessons learned te halen zijn. Dit zorgt ervoor dat de komende campagnes nog beter en soepeler verlopen.

Waarom kies je voor ons?

Het quality team van Arcum Marketing zorgt evoor dat de strikte afspraken omtrent kwaliteitswaarborging worden nageleefd

Met iedere klant en project onderzoekt Arcum hoe we niet alleen het project tot een succes kunnen afronden maar ook hoe we kunnen toewerken aan een verdere verlaging van de kostprijs dan wel cost of sale. Dit door cross- en upsell mogelijkheden dan wel door retentie of verlenging van een huidig contract

Speciaal geselecteerde talenten die werken op projecten die passen bij hun ambities. Zorgen ervoor dat Arcum altijd een beter resultaat neer zet dan een concullega.

Arcum is een no nonsens bedrijf waar we duidelijk uitspreken wet mogelijk is maar juist ook wat niet mogelijk is. Duidelijke verwachting management is key in een goede stabiele partnership.

Ons inbound en backoffice teams zijn gewend om op een hoog kwaliteitsniveau gestelde servicelevels en andere KPI’s te behalen. De teams denken mee in het reduceren van AHT’s en het in stand houden dan wel verbeteren van de klant beleving.

Onze door to door medewerkers zijn per definitie een voorbeeld van representativiteit voor de opdrachtgever waarvoor ze werken. Arcum selecteert de medewerkers aan de hand van het gewenste profiel van de opdrachtgever.

Wij zijn geopend op iedere werkdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur

Afgeronde projecten
share.png
Nieuwe aansluitingen
k+
heart-icon.png
Contacten
K+
marketing-1.png
Tevreden opdrachtgevers
award-icon-free-img.png

Wil jij een project bij ons starten of partner worden:

Wij zijn geopend op iedere werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur