Onze Diensten

We leveren een breed scala aan diensten voor onze opdrachtgevers

Van Inbound naar outbound, van backoffice naar D2D, van happy calls naar retentie

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen

Arcum is ervaren topscorer op het gebied van direct sales middels telemarketing en biedt gegarandeerde resultaten op het gebied van kwantiteit, kwaliteit en continuiteit. Zo levert Arcum ruim 16.000 persoonlijke reclame boodschappen per sales professional per jaar af

Sales

Wij zijn groot geworden in het aanleveren van grote volumes aan nieuwe klanten alsmede behoud van bestaande klanten. Dit met behoudt van hoge kwaliteit cijfers. Arcum heeft een bewezen staat van dienst middels outbound, inbound, D2D en online. Arcum is voor u een succesvolle multi-channel sales partner.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen niet alleen onze eigen platform en processen we ondersteunen hierin onze partners maar ook uw bedrijf. We zorgen voor een goed geoliede machine die compliant is aan de diverse wet en regelgevingen.

Marketing

Meedenkend, oplossing gericht, creatief en proactief zijn enkele kernwoorden waarmee uw marketingafdeling ons zal omschrijven. We helpen bij het ontwikkelen en succesvol uitvoeren van uw marketingcampagnes.

Social media

Wij beheren uw gehele social media footprint. Beantwoorden klantvragen en beïnvloeden klantbeleving op een positieve wijze.

Online verkoop

Online verkoop krijgt een steeds grotere impact op verkoopkanalen binnen bedrijven. Ook hier heeft Arcum haar aansluiting gevonden en zijn we één van de weinige sales organisaties die uw bedrijf helpt bij de diverse onlinecampagnes die u heeft lopen en of wilt opzetten.

Help & Support

Serviceverlening van bestaande klanten is tegenwoordig van groot belang. Arcum heeft een uitstekende trackrecord kijkend naar inbound service, inbound retentie, backoffice en second line. Middels COPC-methodiek wordt er gewerkt.

Succes behalen we samen

Vertel ons over uw business waarin wij wat voor u zouden kunnen betekenen

Wil jij een project bij ons starten of partner worden:

Wij zijn geopend op iedere werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur